YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NDAN 6 NCI ANA JET ÜS GARNİZON KOMUTANI ALBAY SELAHATTİN AKALP’E ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından oluşturulan esaslar dahilinde Bandırma Ticaret Odası üyeleri arasından Yönetim Kurulunca belirlenerek oluşturulan Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri 6 ncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Bandırma Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Levent Coşkun, Kurul Üyeleri Yaşar Lafçı, Fevzi Özüak, Taner Tanyer, Kadir Bora Keskinler ve Oda Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Yalçın Akçalı katıldı.

6 ncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp ile yapılan görüşmede bir havacılık şehri olan Bandırma’nın sivil asker iletişiminin sosyal ve iktisadi her anlamda etkin bir biçimde devam etmesi konusunda görüşlerini ilettiler.

Üs Komutanı Akalp kurul üyelerine Nizamiye giriş bölümünde oluşturulan alana kurulması planlanan Bandırma Havacılar Müzesi ile ilgili proje çizimleri üzerinden bilgiler verdi. Havacılar Müzesi ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren kurul üyeleri Üs komutanına desteklerini ilettiler.

Etkinlik Tarihi : 08.01.2019