ÜYELERİMİZ EXİMBANK İLE BULUŞTU

İhracat yapan, yapmayı düşünen veya ihraç kayıtlı mal satışı yapan firmaların kredi anlamında faydalanabileceği Türk Eximbank ile ilgili bilgilendirme toplantısı odamız konferans salonunda gerçekleşti.

Eximbank Bölge Müdürü Gülom Timurhan, Ege Bölgesi Sigorta Müdürü Zeynep Kandiyeli, Manisa Şube Müdürü Muhammet Afşar ve Balıkesir İrtibat Ofisi Sorumlusu Emre Korkmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda; Türk Eximbank’ın kısa bir tanıtımı yapılarak kredilerine ilişkin detaylı bilgiler verildi.

Yurtdışına yapılan vadeli satışlarda ihracatçı firmaların korunmasına yönelik alacak sigortası konusunda da sunum yapılan toplantı üyelerimizden gelen soruların cevaplanması ile sona erdi.

Toplantı sonrası Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Ergüzeloğlu ve Meclis Üyesi Metin Şener tarafından konuşmacılara hediye takdimi gerçekleştirildi.