ODAMIZDAN EDİNCİK ZİYARETİ

Bandırma Ticaret Odası tarafından tescil ettirilerek üretim yeri ve üretim metodu koruma altına alınan Edincik Zeytininin satışında bölgede önemli rol oynayan S.S. 775 Sayılı Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ile Edincik Muhtarlığı Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Yönetim kurulu Üyesi Armağan A. Ergüzeloğlu tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette Adem Yılmaz, Edincik Zeytininin coğrafi işaret tescil sürecinde iş birliği yaptığımız S.S. 775 Sayılı Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi başkanı Mustafa Özçakır’a teşekkürlerini sunarken, Edincik Muhtarı Kamil Eryılmaz’a Edincik Zeytini coğrafi işaret tesciliyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Edincik Zeytininin bölgesel kalkınmanın gelişimine, üreticilerin kapasitelerinin ve gelirlerinin artırılması ve üreticilere yeni ticari fırsatlar sağlaması amacıyla tescil edildiğini ileten Yılmaz, ürünün kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti.