SİTE İÇİ ARAMA

ODAMIZDAN AYTEKİN TAVUKÇULUK LTD. ŞTİ.’NE ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası üye ziyaretleri kapsamında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Ahmet Ergüzeloğlu, Aytekin Tavukçuluk Yem San. Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Mehmet Aytekin’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret sırasında firma hakkında bilgi paylaşan Mehmet Aytekin; “Yumurta, yem ve yarka üretimi yapmaktayız. Yurtiçi ve yurtdışında “KABBUK” markasıyla yumurta satışı gerçekleştirmekteyiz. 2009’dan bu yana ihracat yapan firmamız 2022 yılında Dubai, Katar, Umman, Kuveyt ve Arnavutluk’a yumurta ihracatı, Irak ve Suriye’ye yarka ihracatı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde onaylanan Türkiye’ de sayılı firmada bulunan Avrupa Birliğine B sınıfı yumurta ihracat izni ile Avrupa Birliği ülkelerine çok yakında ihracata başlayacağız. Ayrıca 2022 yılında devreye aldığımız GES yatırımıyla ihtiyacımız olan elektrik enerjisini üretirken, tavuklardan çıkan atıklarımızı da biogaz tesislerinde enerjiye dönüştürerek hem çevre kirliliğini önlemekte, hem de değer yaratmaktayız.” dedi.

WhatsApp Canlı Destek