ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADEM YILMAZ’DAN BANDIRMA TED KOLEJİNE ZİYARET

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, üye ziyaretleri kapsamında TED Bandırma Koleji Kurucu Müdürü Tamer Baş’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette bilgi aldığımız Baş, “Türk Maarif Cemiyeti, bugünkü ismiyle Türk Eğitim Derneği, Mustafa Kemal Atatürk'ün çağrısı üzerine Cumhuriyeti kuran kadroların önderliğinde 31 Ocak 1928 tarihinde kurulmuştur. Türkiye genelinde büyükşehirlerde bulunan Türk Eğitim Derneği, sadece 2 ilçede olan okulunun 41. şubesini TED Bandırma Koleji Kurucusu Sayın Murat ERCİLİ, TED Bandırma Koleji Kurucu Temsilcisi Ayben ERCİLİ TUKSAL önderliğinde 9 Eylül 2022’de eğitime açtı.

Hicri Ercili Özel Eğitim Kurumları A.Ş. bünyesinde kurulan Bandırma TED Koleji; Eğitim öğretim programlarını TED’in geliştirdiği, öğretmen alımlarının TED tarafından gerçekleştirildiği, öğretmenlerin sürekli mesleki ve kişisel eğitime tabi tutulduğu, fark yaratan eğitim öğretim anlayışına sahiptir.
Çocuğunuzun ana dili gibi yabancı dil konuştuğu, akademik başarı elde ettiği, sosyokültürel ve sportif alanlar da dahil olmak üzere bütüncül formasyona sahip olduğu, hayata başlarken geniş mezun ağını kullanabildiği bir okuldur.” dedi.