ODAMIZ KOMİTE ÜYELERİNDEN BALIKESİR ZİYARETLERİ

Bandırma Ticaret Odası 4. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ayhan Atik, 17. Meslek Komite Başkanı Sabri Külcü ve 4. Meslek Komitesi Üyesi Muhammed Özmen tarafından inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları görüşmek üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan ile yapılan görüşmede Bandırma’da uygulanması noktasında sıkıntılar yaşanan ada bazlı 18. Madde uygulaması, şehrin otopark sorunu ve 1/5000’lik planlar ile ilgili konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Kadir Kandemir’e gerçekleştirilen ziyarette ise sektörün sürekli sorunu haline gelen “Yapı Denetim Havuz Sistemi” ile ilgili şikayetler ve çözüm önerileri dile getirildi.