MÜSİAD BANDIRMA ŞUBESİ YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MÜSİAD Bandırma Şubesi’nin 19. Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Ali Şengül ve yeni yönetim kurulu üyeleri Odamıza ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Ali Şengül ve Üyeler Adem Özdin, Recep Ökmen, Harun Balat, Murat Gülmüş ve Kürşat Topçu’un katıldığı ziyaret programında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Yılmaz, Ozan Akdoğan, Onur Çon ve Genel Sekreter Serap Özdemir hazır bulundu.

Müsiad Bandırma Şubesi Başkanı Ali Şengül, yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verirken, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kılkışlı yapılacak projelerde destek olmaya hazır olduklarını ve gerektiğinde Bandırma Ticaret Odası imkanlarından da yararlanabileceklerini belirtti.

Günün anısına Müsiad Başkanı Ali Şengül tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kılkışlı’ya plaket takdim edildi.

Etkinlik Tarihi: 11.02.2019