MÜMİN SEKMAN İLE “HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR” SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Bandırma Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu organizasyonunda “Mümin Sekman ile Her Şey Seninle Başlar” semineri düzenlendi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren kurul üyesi Kıymet Abanos, bu seminer için 19 Mayıs tarihini özellikle seçtiklerini, Atatürk ilklerine bağlı kalarak ülkeye katma değer yaratan çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Abanos, “Bandırma Ticaret Odası , Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler olarak her daim Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı, ülkemizde katma değer yaratan işler yapma çabasındayız. Her bir üyemizin öncelikli hedefi Bandırma’nın ticari ve sosyal olarak gelişmesini sağlamak; bunu yaparken de şeffaf , tarafsız, hızlı ve kaliteli hizmetler sunmaktır. Cumhuriyet aydınlığını, ışığımızı geleceğe taşımaya devam etmeliyiz. Konuğumuz Mümin Sekman’ın eğitime ve gençliğe verdiği önemi bildiğimiz için bugün burada kendisini ağırlamayı arzu ettik. Bizleri kırmayarak aramızda olduğu için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Başarılı insanları inceleyip, sıfırdan zirveye yükselme modelleri geliştirip, başarılı olmak isteyenlere anlatmayı meslek ve misyon olarak seçen, Türkiye’de “kişisel gelişim uzmanı” titrini kullanan ilk kişi olan yazar Mümin Sekman sunum ve anlatımında, başarının iç ve dış engelleri, azimli insanların ortak özellikleri, kazanmanın ve kaybetmenin psikolojisi, kariyer hayatında en sık yapılan hatalar, moral ve oto-motivasyon yönetimi, iç disiplinin gücü, özgüven yönetimi, sürdürülebilir başarı, tutku kaybı ve atalet duygusu, başarı merkezli yaşamak için bilinmesi gerekenler gibi konulara değindi.

Katılımın yoğun olduğu seminerin sonunda Mümin Sekman’a Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Engür ile Genç Girişimciler Kurulu ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Ergüzeloğlu tarafından günün anısına hediye takdim edildi.