KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ MÜLAKATLARI YAPILDI

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde yapılacak olan Girişimcilik Eğitimi mülakatları yapıldı.

Bandırma İşkur Hizmet Merkezi’nde İşkur yetkilileri ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri tarafından yapılan mülakatlara yüzün üzerinde başvuru oldu. Oluşturulan komisyon tarafından tüm başvuran üyelerin iş fikirlerinin dinlenmesi neticesinde uygun bulunan 25 girişimci adayı 1 Kasım 2016 tarihinde Bandırma Ticaret Odası’nda başlayacak girişimcilik eğitimlerine katılmaya hak kazandı.

10 gün sürecek eğitimleri başarı ile bitiren girişimciler KOSGEB’in 50.000 TL’ye kadar olan geri ödemesiz yeni girişimci desteklerinden yararlanarak iş kurabilecekler.