KADIN GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK DESTEK VE HİBELER SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonu ile kadın girişimcilere yönelik destek ve hibeler hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Hedef kitlesinin yeni iş kurmak yada işini geliştirmek isteyen kadın girişimciler olduğu seminerde KOSGEB Balıkesir Müdürlüğü Kobi Uzmanı Fatih Rüştü Keleş, Halkbank Bandırma Şube Müdürü Rıdvan Din, Halkbank Kobi Müşteri İlişkileri Yetkilisi Aysel Cengiz konuşmacı olarak yer aldı.

KOSGEB’in Girişimcilik Desteklerini anlatan Keleş sunumuna girişimcilik desteği alarak iş kuran girişimci hikayeleriyle devam ederken, Halkbank yetkilileri Rıdvan Din ve Aysel Cengiz tarafından Halkbank bünyesinde Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü bulunduğu, bu bölümde kadın girişimcilik oranını arttırmak amacıyla özel bankacılık ürünleri ve sosyal destekler sunulduğu, Bankanın kadın girişimciler, kadın kooperatifleri, üreten kadınlar, ihracatta kadın vb. başlıklarda desteklerinin bulunduğu ve bu destek içerikleri gibi konularda bilgi verildi.

Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Funda Dedeoğlu ile Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Engür tarafından konuşmacılara hediye takdim edilmesiyle seminer sona erdi.