İZGÖREN AKADEMİ EĞİTMENİ GÖKHAN OKÇU İLE "İLETİŞİMİN 5 ANAHTARI" KONULU KONFERANSA YOĞUN İLGİ

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen ve İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Okçu’ nun sunumu ile gerçekleşen “İletişimin 5 Anahtarı” konulu konferans Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Konferans Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, ayrıca Kurum Müdürleri ve Personelleri ile çok sayıda öğrenci ve üyelerimizin katılımıyla Bandırmalılarla 2. kez buluşan Gökhan Okçu' ya ilgi büyüktü.

Gökhan Okçu konuşmasında Emek, Samimiyet, Sabır, Anlamak ve Anlatmanın iletişimin temelini oluşturduğunu vurgularken, nasıl iletişim kurmamız, nasıl dinlememiz, nasıl konuşmamız gerektiğini ve konuşurken kullanılan beden dilinin öneminden bahsetti. Ne söylediğimizin değil, nasıl söylediğimizin önemli olduğuna değinen Okçu, "Empati kurarak yapılan iletişim en doğru iletişimdir" dedi.

25.10.2016