BTO GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MII24 ZİRVESİNDE “STAJIN BURADA” PROJESİNİN İLK ADIMINI ATTI

Üniversite topluluklarının düzenlediği organizasyonlara destekleri ile katkıda bulunan Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu, Yapay Zeka ve Bilişim temalı MII’24 zirvesinde sponsor olarak yer aldı.

Konularında uzman kişilerin konuşmacı olarak katılım sağladığı etkinlikte, kurulun hayata geçirmek istediği bir diğer proje olan “Stajın Burada” projesi kapsamında stant açarak öğrencilerden cv bilgileri ve staj talepleri toplandı.

İş hayatı öncesinde stajın önemini vurgulayan Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Anıl Bekdemir; “Kurguladığımız proje ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin Bandırma’da bulunan firmalarla arasında köprü vazifesi kurarak, staj taleplerini firmalara iletmeyi düşündük. Bandırma’da bulunan firmaların staj yapmak isteyen öğrenci profillerine daha rahat ulaşabileceği proje bölümü, yakın zamanda Bandırma Ticaret Odası web sitesinde yer alacak.” dedi.