BANDIRMA TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖZEL DİJİTURK PAKETİ

Digiturk tarafından Bandırma Ticaret Odası üyelerine özel kurumsal internet paketi çalışması hazırlanmıştır.

Kurumsal/Esnaf Extra İnternet Paketi; bireysel müşterilerin ve ticari yayın verebilen müşterilerin dışında kalan üyelere verilebilen İnternet + PayTv paketidir.

Paket içinde yer alan internet üyeliği, Türk Telekom’un altyapısının olduğu tüm lokasyonlarda, verilebilen max. Hız’a göre belirlenen paketler ile hizmete sunulmaktadır.

Paket içinde yer alan PayTv üyeliğinde ticari yayın kapsamına girmemesi için Yereli Belgesel, Çocuk kanalları ve Almanya Bundesliga ile Fransa Ligi maçlarını kapsayan içerik hizmeti sunulmaktadır.

12 ay taahhüt ile alınacak pakete Bandırma Ticaret Odası üyelerine özel ek olarak; bulut sistemli yeni nesil kullanımı kolay ADİDERP ön muhasebe programı ve web tabanlı e fatura portalına 500 kontör hediye edilecektir.

Kurumsal / Esnaf Extra Paket fiyatı Bandırma Ticaret Odası üyeleri için 299,-TL olarak belirlenmiştir.

Kampanya çalışmasına dair ayrıntılı sunum ekte sunulmuş olup, detaylı bilgi aşağıda sunulan numaralardan alınabilecektir.

Sabit Tel : 02667137777 - 02662447678

Mobil : 05454738373