Bandırma Ticaret Odası’ndan Öğrencilere Tablet Desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Bandırma Ticaret Odası katkılarıyla her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere düzenli olarak yapılmakta olan eğitim yardımları, bu yıl eğitim ve öğretimin uzaktan online olarak yapılması nedeniyle “TOBB Küçük Parmaklar” projesi kapsamında tablet yardımı olarak yapıldı.
TOBB öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere TOBB tarafından 55 adet, Bandırma Ticaret Odası tarafından 77 adet olmak üzere toplamda 132 adet klavyeli tablet Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Yönetim Kurulu Üyesi Özel Aydın ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un katılımlarıyla Bandırma Kaymakamı Sayın Günhan Yazar’ın makamında teslim edildi.
TOBB öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet kampanyası ile 81 ilde 30.000 ihtiyaç sahibi öğrenciye klavyeli tablet dağıtımı yapıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı; “TOBB’nin öncülüğünde Odamızın da katkılarıyla her yıl öğrencilere yönelik eğitim yardımlarımız oluyor. Bu yıl, içinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle okullarımızın açılamamış olması ve eğitimin uzaktan yapılıyor olmasından dolayı ihtiyacı olan öğrencilerimize klavyeli tablet dağıtımı yapıyoruz.
Bandırma Kaymakamımız Sayın Günhan Yazar’ın koordinasyonunda, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mutlu Aslan’nın çalışmalarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak olan tabletlerin iyi günlerde kullanılmasını temenni eder, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dilerim.” Dedi.