SİTE İÇİ ARAMA

BANDIRMA TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN İŞ’TE KADIN PROJESİ

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonu ile 100 Kadın Girişimci İş’te Kadın Projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde katılımcılara girişimcilik eğitimleri verildi.

Bandırma’da işini kurmak ya da geliştirmek isteyen kadınlara yönelik düzenlenen projede, katılımcılara girişimcilik eğitimleri vererek iş planlarını ve SWOT analizlerini hazırlamalarına yol göstermek amaçlandı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen eğitimler Prof. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar ile Doç. Dr. Armağan Türk’ün sunumlarıyla gerçekleşti.

Eğitimlerin yanında Balıkesir Kosgeb Müdürlüğü Kobi Uzmanı Fatih Rüştü Keleş ve Bandırma Halk Bankası Şube Müdürü Rıdvan Din programa katkı sağlayarak katılımcıları destek ve hibeler hakkında bilgilendirdi.

Program akışı içerisinde Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Beyza Aydın, Burçin Tyulin, Gözde Engür ve Funda Dedeoğlu kendi girişimcilik hikayelerini anlatarak katılımcılara ilham verdi.

Eğitimlerin ve girişimcilik hikayelerinin ardından katılımcıların hazırladığı iş sunumlarının diğer katılımcılar tarafından değerlendirilmesi sonucu 1 kadın girişimci 20 bin tohum hibesi ve 10 kadın girişimci 6 aylık mentörlük ve pazarlama desteği kazandı.

Kazanan katılımcıların ilan edilmesiyle birlikte Üniversite hocalarına değerli sunumlarından ötürü günün anısına hediyelerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.

WhatsApp Canlı Destek