SİTE İÇİ ARAMA

BANDIRMA TİCARET ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN MESLEK LİSESİNE DENEY SETLERİ DESTEĞİ

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından “Meslek Liseleri Özendirme Projesi” kapsamında, Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyelerine Delta marka PLC Otomasyon Sistemleri deney setleri kuruldu.

Deney setleri teslim töreni; Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Bahadır Çolak ve Armağan Ergüzeloğlu, Bandırma Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Anıl Bekdemir, Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aysun Karadayı, Genç Girişimciler Kurul Üyeleri ve bölüm öğretmenleri ile öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Teslim töreninde konuşan Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan; Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kuruluna teşekkür ederken, sektör dinamiklerinin meslek liselerine böyle bir katkıda bulunmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Firmaların teknik eleman eksikliğini yaşadığı bu dönemde meslek liselerinin çok kıymetli olduğunu belirten Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Çolak; meslek liselerinden mezun olan öğrenciler ne kadar donanımlı olursa, iş gücü piyasasına katılımlarının o kadar kolay olduğunu ve firmaların işini kolaylaştırdığını yineledi.

Kasım ayında başlayan “Meslek Liseleri Özendirme Projesi” kapsamında toplantı, çalıştay , seminer gibi etkinliklerin yapıldığını ve bugünde aynı zamanda proje okulumuz olan Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan bu deney setlerinin, öğrencilerin daha kalifiye hale gelmesi için çok önemli olduğu vurgulayan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Anıl Bekdemir; öğrencilerin mezun olduktan sonra çalışacakları firmalarda görebilecekleri seviyede donanıma sahip bu setlerin kazandırılmasında sürecin başından beri emek veren Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Melik Zor ve Hasan Cihad Nural ile proje süresince katkılarını esirgemeyip, deney setleri ile ilgili malzeme desteği sağlayan Akgün Elektrik ve İsmail Akgün’e ayrıca teşekkür etti.

WhatsApp Canlı Destek