BANDIRMA TİCARET ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MESLEKİ EĞİTİMİ ÖZENDİRME ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu’nun projeleri kapsamında mesleki eğitimin özendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmaları görüşmek üzere toplantı gerçekleştirildi.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda, Şube Müdürü Ercan GÜLER, İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah NARİN, Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ve ilgili ortaokul ve lise müdürleri hazır bulundu. Toplantıda, Bandırma’da mesleki eğitimin özendirilmesine yönelik ne gibi çalışmalar yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve alınan kararlar doğrultusunda yapılabilecek çalışma ve projeler belirlendi.

Etkinlik Tarihi: 27.02.2019