BANDIRMA TİCARET ODASI BAŞKANI ADEM YILMAZ'DAN ELPE ENERJİ'YE ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, ELPE Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ne gerçekleştirdiği ziyaretle şirketin faaliyetlerini yerinde inceledi. Ziyaret sırasında şirketin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Özkan Okay ve genel müdürü elektrik mühendisi Murat Korkmaz tarafından karşılanan Yılmaz, ELPE Enerji'nin sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Genel Müdür Murat Korkmaz, şirketin faaliyet alanları hakkında yaptığı bilgilendirmede, ELPE Enerji'nin enerji üretim ve sanayi tesislerinin kestirimci, önleyici ve periyodik bakımını üstlendiğini ve ayrıca enerji üretim ve sanayi tesislerinin işletme ve bakım hizmetlerini de sağladıklarını ifade etti. Bu kapsamda verilen hizmetler arasında alçak, orta ve yüksek gerilim şalt sahası ve ekipman bakımları, generator testleri ve bakımları, orta ve alçak gerilim motor test ve bakımları ile AC-DC sistemlerinin işletilmesi ve bakımlarının yer aldığını belirtti.

ELPE Enerji kurucu ortak ve yetkilisi Özkan Okay, “ELPE Enerji olarak elektrik ve enerji sektöründe geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Enerji tesisleri işletme, bakım ve proses personeline uygulamalı ve sınıf eğitimleri de sunarak sektördeki uzmanlık düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra, enerji üretim tesislerinin, güneş enerji sistemleri hibrit yenilenebilir enerji kaynakları modellemesi, kurulumu, devreye alınması, işletme ve bakım hizmetlerini de başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Akü depolamalı enerji sistemleri (BESS) modellemesi, kurulumu ve devreye alınması konusunda ise POWEROAD BESS firması ile iş birliği yapıyoruz.” dedi.

ELPE Enerji'nin sektördeki başarılı çalışmaları ve sundukları geniş hizmet yelpazesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adem Yılmaz, firmanın enerji sektörüne olan katkılarının önemine vurgu yaparak, bu tür ziyaretlerin Bandırma Ticaret Odası üyeleri ile iş birliğini ve karşılıklı bilgi alışverişini artıracağını ve Bandırma Ticaret Odası olarak üyelerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.