SİTE İÇİ ARAMA

BANDIRMA TİCARET ODASI BAŞKANI ADEM YILMAZ’DAN AE SOLAR ENERJİ ELEKTRİK VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'NE ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, bölgenin önemli enerji şirketlerinden AE Solar Enerji Elektrik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Şirketin Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Havsalı ile Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertaç Havsalı hazır bulundu.

Ziyaret sırasında Ertaç Havsalı, şirketin faaliyetleri hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. AE Solar Enerji'nin, büyük, orta ve küçük ölçekli işletmeler için güneş enerjisinden elektrik üreten sistemler kurduğunu ve bu sistemlerin tüm aşamalarını kendi bünyelerinde gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca, elektriğe erişimin olmadığı çiftlik, dağ evi, bağ, bahçe, yazlık gibi yerlerde de enerji ihtiyaçlarını karşılayan sistemler sunduklarını ifade etti.

Ertaç Havsalı, "Güneş enerjisinden elektrik üretmek için gerekli tüm tasarım, projelendirme, danışmanlık hizmetleri ile kurulum sonrası bakım ve onarım faaliyetlerini kusursuz bir şekilde kendi bünyemizde uzman kadromuzla yapıyoruz," dedi.

Güneş enerjisi sistemlerini destekleyici alüminyum profil ve yedek parça üretim hatlarını gezdiren Aytaç Havsalı, alüminyum profil üretimi konusunda bilgi verdi.

Bölgesel Enerji Çözümlerine Katkı

AE Solar Enerji'nin bölge ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı memnuniyetini dile getiren Adem Yılmaz, "Enerji çözümleri konusunda yerel işletmelerin desteklenmesi ve yenilikçi teknolojilerin kullanımı, bölge ekonomisinin güçlenmesine büyük katkı sağlamaktadır. AE Solar Enerji'nin bu alandaki çalışmaları Bandırma ve çevresine önemli faydalar sunuyor," dedi.

WhatsApp Canlı Destek