BANDIRMA’DA TOGG SERVİSİ

Bandırma Ticaret Odası 5. Meslek grubu üyesi Acv Otomotiv Ticaret Ltd. Şti., TOGG tarafından belirlenen niteliklere sahip Türkiye genelinde ilçede bulunan tek servis olma özelliği ile hizmet vermeye devam ediyor.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz tarafından gerçekleştirilen ziyarette, şirket yetkilisi Volkan Yünlü tarafından elektrikli araç sektörü ve elektrikli araçların bakımı ile ilgili son bilgiler aktarıldı.

Türkiye’de ilk etapta TOGG tarafından yetkilendirilen 12 servisten biri ve Balıkesir'de bulunan tek servis olarak hizmet vermeye başladıklarını aktaran Volkan Yünlü, müşteri memnuniyetinin kendilerini için çok önemli olduğunu ve bu nedenle sürekli kendilerini geliştirdiklerini dile getirdi.

Küçük Sanayi Sitesi yanında bulunan şirket merkezinde 1200 metrekarelik bir alanda 12 personel ile müşterilerine hizmet sunduklarını belirten Volkan Yünlü, Bandırma ve bölge için katma değer üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi.