BALIKESİR SGK İL MÜDÜRÜ ŞEREF KARACA EMEKLİLER YILI KAPSAMINDA ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Balıkesir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Şeref Karaca, “Emekliler Yılı” kapsamında Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmiş olması ile ilgili gerçekleşti.  Sosyal Güvenlik İl Müdürü Şeref Karaca, “Emekliler Yılı” faaliyetlerinin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı koordinasyonunda yürütüldüğünü, Bandırma Ticaret Odası öncülüğünde emeklilerle ilgili ayrıcalık, fırsat ve indirimler konusunda Oda’dan destek beklediklerini belirtti.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, konu ile ilgili üyelerle görüşülüp, emeklilere özel indirimler hususunda anlaşmalar gerçekleştirilebileceğini belirtti.