SİTE İÇİ ARAMA

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ’A 4. MESLEK KOMİTESİNDEN ZİYARET

4. Meslek Komitesi üyeleri, Bandırma hafriyat döküm sahasının Çakıl Köyü mevkiine taşınması konusunda üyelerden gelen görüşleri aktarmak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti.

Bandırma ve sektör sorunları hakkında fikir alış-verişinin yapıldığı toplantıda, Çakılköy mevkiine taşınan hafriyat sahasının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından da kesin bir çözüm olarak görülmediği, hafriyat sahası için  Çamköy Mevkiinin düşünüldüğü, ancak  Bandırmalı müteahhitler tarafından gelecek başka yer önerilerinin de değerlendirileceği vurgulandı.

Toplantıda Ayyıldız Mahallede bulunan Bandırma çöp alanı çevresi ve Eti Maden Şılam Tesisinin bu noktada değerlendirilebileceği önerileri sunulurken, Büyükşehir yetkililerince iki yerin de çevresel sebepler ile kullanılamayacağı belirtilmiş olup, gerekli çalışmalar neticesinde konunun tekrar değerlendirmeye alınacağı görüşü belirtildi.

WhatsApp Canlı Destek