7. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Yöresel ürünlerin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluşma noktası haline gelen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde düzenlenen “YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarı” na bu sene Bandırma Ticaret Odası ve Borsası, Bandırma’nın tanımına yönelik olarak 100 m2’lik bir stantla katılım sağlayacak.

Firmalara fuar hakkında bilgi vermek amacıyla Bandırma Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen hazırlık toplantında Bandırma Ticaret Borsası’nı temsilen; Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Genel Sekreter Ertunç İşbay, Bandırma Ticaret Odası’ndan Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt Solmaz, Meslek Komiteleri Başkanı Sedat Paçalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Bora Keskinler, Enver Çangal ve Genel Sekreter Serap Özdemir hazır bulundu.

Yerel değerleri koruyarak, yöresel ürün üreticilerini ekonomik olarak kalkındırmak, yerinde ve kalıcı istihdamı gerçekleştirmek, yerel ekonomiyi desteklemek, küçük üreticiyi cesaretlendirmek, öncelikle yurt içinde tüketimi yaygınlaştırmak ve sonrasında yurtdışında pazarlanmasına olanak sağlamak amacıyla düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın 7. si, 26-30 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya Expo Center’da kapılarını açacak.