3. MESLEK KOMİTESİNDEN MADENİ İŞLER VE SANATKARLAR ODASI İLE MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI'NA ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır ÇOLAK ve 3. Meslek Komitesi Başkanı Gökhan GÖNENÇ, Meclis ve Komite Üyesi ...Hüseyin BAŞ, Meclis Üyesi Metin ŞENER ve komiteden sorumlu oda personeli Semih ÇİNTAN, Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Karani DİNÇER ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Gürbüz Gözcüler ile Yönetim Kurulu Üyelerini yerlerinde ziyaret etti.

Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Karani DİNÇER, Ticaret Odası’ndan bu tür toplantıların devamını ve oda’nın öncülüğünde birliktelik kültürünün geliştirilmesini talep etti. Başkan Dinçer 200 üyelerinin bulunduğu sanayi bölgesinde en büyük sıkıntının ara eleman eksikliği olduğunu belirtti. Çıraklık Okulu’nun daha yetkin olması durumunda sanayi bölgesindeki işverenlerin rahatlayacağını ifade eden Başkan Dinçer, SGK Müdürlüğünün Oda binasında yeterli sayıda personel ile faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Gürbüz Gözcüler ise üniversite ile işbirliği ile sektörel konularda araştırma ve geliştirme çalışmalarının yapılması gerektiğini belirtti. Gözcüler de SGK Müdürlüğünün Oda binasında faaliyete geçmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Çolak ziyaret kapsamında Oda’nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Balo Projesi, Organize Sanayi Bölgesi, Deniz Uçağı Projesi ve Liman hakkında açıklamalarda bulunan Çolak odalar arası işbirliğinin önemini vurguladı. Gerek görülen eğitimlere ve fuar ziyaretlerine Ticaret Odası olarak destek sözü verdi.