2. MESLEK KOMİTESİNDEN KASAPLAR VE CELEPLER ODASI İLE LOKANTACILAR ODASINA ZİYARET

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için Oda Y...önetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt SOLMAZ, 2. Meslek Komitesi Başkanı Fevzi ÖZÜAK, Meclis Yönetim ve Komite Üyesi Göksel KARLAHAN ve komiteden sorumlu oda personeli Semih ÇİNTAN, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Şerafettin ÇIKAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Hamit Levent GÜRER ve Yönetim Kurulu Üyelerini yerlerinde ziyaret etti.
    Her iki Oda Başkanı da, Ticaret Odası’ndan bu tür toplantıların devamını ve oda’nın öncülüğünde birliktelik kültürünün geliştirilmesini talep ettiler ve Oda üyelerinin en büyük sıkıntısının ara eleman eksikliği olduğunu belirttiler. Başkan Çıkar, Çıraklık Okulu’nun daha yetkin olması durumunda işverenlerin rahatlayacağını ifade ederek Hijyen ve İş güvenliği gibi konularda eğitim düzenlenmesini, Bandırma da Hayvan Pazarı ve Kurban Pazarı Konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti. Başkan Gürer ise Gıda konusunda bir fuar düzenlenmesi için gerekli çalışmaların yapılması talebinde bulunarak SGK Müdürlüğünün Oda binasında yeterli sayıda personel ile faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt SOLMAZ ziyaret kapsamında Oda’nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Balo Projesi, Organize Sanayi Bölgesi, Deniz Uçağı Projesi ve Liman hakkında açıklamalarda bulunan Mevlüt SOLMAZ odalar arası işbirliğinin önemini vurguladı. Gerek görülen eğitimlere ve fuar ziyaretlerine Ticaret Odası destek sözü verdi.