17. MESLEK KOMİTESİNDEN MARMARA OSB’YE ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası’na kayıtlı mimarlık ve mühendislik hizmetleri veren şirketlerin bulunduğu 17. Meslek grubu komite üyeleri ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Marmara OSB Yönetim Kurulu Menderes Akar ve beraberindeki heyete ziyaret gerçekleştirdi.

Marmara OSB’nin son durumu, parsel tahsisleri ve genel işleyiş hakkında konuların görüşüldüğü ziyarette, Bandırma firmalarının Marmara OSB ve katılımcı firmaların yaptığı işlerde tercih oranının çok düşük olduğunu belirten Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyesi Harun Algül, bundan sonraki süreçte bu oranın artmasını beklediklerini dile getirdi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Akar, Marmara OSB’nin kapılarının herkese açık olduğunu, Bandırma Ticaret Odası ile yapılması planlanan iş birliklerine OSB yönetimi olarak açık olduklarını vurguladı.