16. MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI BARIŞ SARAÇ BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DIŞ TİCARET VE LOJİSTİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Odamız 16. Meslek Komitesi Başkanı Barış Saraç ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi, üniversite ve lojistik sektörü arasındaki iş birliğinin arttırılmasına yönelik bir görüşme gerçekleştirdi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, merkez-sektör iş birliğinin arttırılması, Bandırma'nın dış ticaret ve lojistik konularının ele alınması amacıyla yapılabilecek faaliyetler görüşüldü. Önümüzdeki günlerde, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek, sektörün ihtiyaç ve sorunlarının tartışılacağı bir toplantının gerçekleştirilmesi yönünde fikir birliğine varıldı.