11. Meslek Komitesi Üyelerinden Bandırma Otelciler ve Kahveciler Esnaf Odasına Ziyaret

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için... Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Enver ÇANGAL, 11. Meslek Komitesi Başkanı Kemalettin GÜNERİ, Başkan Yardımcısı Erol NARLIOĞLU, Komite Üyeleri Hasan ÇAKMAK, Şaban SIVACI ve Komiteden sorumlu oda personeli Çiğdem ÇÜRÜDENLİLER, Bandırma Otelciler ve Kahveciler Odası Başkan Yardımcısı Hakkı TÜRKÖZ’ü ziyaret etti. Toplantıda ayrıca Bandırma Otelciler ve Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal AVCI, Mehmet ERKAN, Sezgin ÇETİN ve Şenol ŞENESER de hazır bulundular.

Başkan Yardımcısı Hakkı TÜRKÖZ, Bandırma Ticaret Odası’nın 11.Meslek Komitesi üyelerinin bu ziyareti yapmış olmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 11.Komite Başkanı Kemalettin GÜNERİ, bu tür toplantılarda bir araya gelinmesinin tüm üyelerin mesleki, ekonomik ve mevzuat konularında ortaya çıkan sorunların tespiti ve çözümlenmesi için çok verimli olunabileceği düşüncesini paylaştılar. Başkan Yardımcısı Hakkı TÜRKÖZ, aynı fikirde olduklarını ve yapılacak toplantılara katılımcı olacaklarını ifade ettiler.

Ayrıca kendi odalarına kayıtlı olan esnaflarının şikayetlerini de dile getiren yönetim kurulu üyesi Şenol ŞENESER, kafeterya ve çay bahçeleri harici yerlerin de dükkan önlerine kurulan masalarda çay kahve satışı yapmalarından duydukları rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Enver ÇANGAL ziyaret kapsamında Oda’nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Bandırma-İstanbul arası sefer yapacak olan Deniz Uçağı hakkında bilgi verdi. Bu ziyaretin başlangıç olduğunu birlik beraberlik çerçevesinde çalışmalar yapıldığında daha etkin, daha verimli olunacağı konusunda ortak görüşe varıldı.