16. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİMİZ BARIŞ SARAÇ VE BİLGEN SÜNGÜ’DEN SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası 16. Meslek Komitesi Başkanı Barış Saraç ve Meclis Başkan Yardımcısı Bilgen Süngü tarafından Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar, Bandırma Liman Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cevdet Bülbül ve Bandırma Ulaşım A.Ş. Başkanı Bülent Bican’a odamızın dijital ehliyet verme işlemlerine başlaması ile ilgili bilgilendirme ziyaretleri düzenlendi.

25 Ekim tarihinden itibaren odamız bünyesinde dijital ehliyet işlemlerinin yapılmaya başlandığı belirtilen toplantıda; işlemlerin burada yapılmaya başlanmasından duyulan memnuniyetler dile getirildi.

K Belgesi verme yetkisinin de bir an önce Bandırma’ya tanınması gerektiğinin, bunun artık mevcut bölge ve sektör potansiyeli ile bir zorunluluk haline geldiğinin dile getirildiği ziyaretlerde, odamızın bu yönde çalışmalarının da devam ettiği bilgisi verildi.