TÜRKİYE SİGORTA SEKTÖRÜ ZİRVESİ VE İŞ BİRLİĞİ FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin artışına yönelik olarak 3 - 5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de destekleri ile Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İş Birliği Fuarı düzenleneceği iletilmektedir.

Bilindiği üzere, ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık sektörünün de gelişmesi büyük önem arz etmektedir. Bu bilinçle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılmasına yönelik faaliyetlere özel önem vermekte ve bu husustaki çalışmaları desteklemektedir.

Söz konusu fuara ilişkin davetiye ekte iletilmekte olup, ayrıntılı bilgi ve katılım için https://sigortacilikfuar.com adresli internet sayfası ziyaret edilmelidir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .