YAPI MÜTEAHHİTLERİNİN SINIFLANDIRILMASI GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, 02.03.2020 tarihli ve 30702 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe konulmuş olan Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması hakkında Yönetmelik'te yeni düzenlemeler yapılması ihtiyacı duyulduğu belirtilmektedir.

Adı geçen yönetmeliğe erişim bilgileri ekte verilmekte olup, söz konusu taslağın incelenerek görüş ve önerilerinizin "Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" ekinde yer alan görüş bildirme tablosuna işlenerek 13.07.2020 mesai bitimine kadar Odamız 02667151806 nolu faksına veya sonayil@bandirmato.org.tr adresine gönderilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

EK: Yönetmelik Taslağı, Mevzuat Taslağı Görüş Bildirme Formu ve Genel Gerekçe için  tıklayınız..