TÜRKİYE - İRAN TARIMSAL İŞ FORUMU - İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde 25 Ekim 2016 Salı günü TOBB Kabul Salonunda iki ülkenin Bakanları ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakleriyle, Türkiye – İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir.

İş Forumunun ardından arzu eden firmalar katılımcı İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

Etkinliğin programı ve İran’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ekte sunulmuş olup, http://tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/iran.php TOBB web sitesinde ilgili linke tıklandığında da ulaşılabilecektir.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmaların, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte ve web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak 24 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar e-posta yoluyla kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu İran Heyet Listesi - TR

Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu Program