SİTE İÇİ ARAMA

Staj Seferberliği Hk.

Türkiye’de üniversite öğrencisi ve mezunlarına fırsat eşitliği sağlanarak, gençlerin etkin şekilde çalışma hayatına dâhil olabilmelerinin teminine yönelik, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında Yetenek Kapısı Platformu’nun ücretsiz kullanımına ilişkin İş Birliği Protokolü 08 Haziran 2020 tarihinde imzalanmış olup, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Staj Seferberliği" programı başlatılmıştır.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından oluşturulan stajyer havuzu aracılığıyla firmalar; adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunabileceklerdir.

Stajyer havuzu aracılığıyla, adaylara ulaşmak isteyen üyelerimizin, kariyerkapisi.cbiko.gov.tr linkinde yer alan "Stajyer Havuzu" bağlantısından stajyer kontenjanlarını güncellemeleri gerekmekte olup, ayrıca stajyer adaylarının da, 22 Şubat-22 Mart 2021 tarihleri arasında kariyerkapisi.cbiko.gov.tr linki üzerinden staj başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Bahse konu Staj Seferberliği programına ilişkin detaylı bilgi ekte tarafınıza sunulmaktadır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ...

WhatsApp Canlı Destek