SİTE İÇİ ARAMA

PRODEXPO FUARI 22. KEZ RUSYA’DA DÜZENLENECEK

9-13 Şubat 2015 tarihlerin arasında, Moskova / Rusya Federasyonu’nda düzenlenecek olan “Prodexpo Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı” Rusya ve Doğu Avrupa’nın en büyük fuar organizasyonu olmakla beraber, 2013 yılında 64 farklı ülkeden 2288 katılımcı bu fuarda yer almış ve 50000 den fazla kişi fuarı ziyaret etmiştir.

Süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar, bisküvi, çikolata ve şekerli mamuller, et ve et mamulleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamulleri, hububat – bakliyat mamulleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri bu fuarda sergilenecektir.

Türkiye milli katılımı kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı organizasyonunda Balıkesir bölgesi adına bir stant açılacaktır. Fuara bölge standında katılmak isteyen işletmeler, fuarda sergilemek istedikleri ürünler ile ilgili bilgileri 20 Kasım 2014 Perşembe gününe kadar ditb@gmka.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafında katılımı uygun bulunan işletmelere bölgeye ait stantta, ürünlerin nakliyesi, gümrüklemesi ve stantlara teslimi dahil olmak üzere ücretsiz olarak yer tahsis edilecektir.

Detaylı bilgi için Güney Marmara Kalkınma Ajansı (0266 2461700) veya Odamız ile irtibata geçilmesini rica ederiz.

WhatsApp Canlı Destek