SİTE İÇİ ARAMA

HANNOVER SANAYİ FUARI

25-29 Nisan 2016 tarihlerinde Almanya’nın Hannover şehrinde yapılacak “Hannover Sanayi Fuarı”nda Türkiye Milli Katılım Organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenecektir.

Fuarda stand açmak isteyeler için;
• Fuarda stant açmak için katılım bedeli 530 Euro/m2 olarak belirlenmiş olup, minimum 12 m2 ile katılım sağlanabilecektir.
• Belirtilen bedele stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavilyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe katılan firma bilgilerinin yer alması, ofis, iletişim araçları, güvenlik, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahildir.
• Fuar devlet desteği kapsamında olup, paket fiyatı üzerinden %50 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibi İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütülecektir.
• Ayrıntılı Bilgi için : İstanbul Ticaret Odası – İdil Aslantaş, Esra Yılmaz : 0 212 455 61 13 - 0 212 455 65 10

Fuara ziyaretçi olarak katılmak isteyenler için;
• Fuara ziyaretçi olarak katılmak isteyen 10 ve üzeri firma başvurusu olması durumunda Odamız tarafından KOSGEB iş gezisi desteği kapsamında fuar ziyaret organizasyonu düzenlenecektir.
• Ayrıntılı Bilgi İçin : Bandırma Ticaret Odası – Tuğçe Dayıoğlu : 0 266 715 18 00 - 127

WhatsApp Canlı Destek