EĞİTİM TALEP DUYURUSU

Sayın Üyemiz,

Önümüzdeki dönem sizlere ve işletmenizdeki uzman kadrolara yönelik Odamız tarafından düzenlenecek eğitimlerin planlamasının yapılabilmesi için, varsa talep ettiğiniz eğitim konularını tarafımıza bildirmeniz rica olunur.

Aşağıda örnek eğitim konu başlıkları mevcuttur;

•    Yasalar ve Mevzuatlar
•    Genel Yönetim (Kurumsallaşma, Yönetim Modelleri, Stratejik Planlama, İş Kurma ve Geliştirme vb.)
•    Pazarlama Yönetimi (Satış ve Pazarlama Yönetimi, Pazar Araştırması, Dağıtım, Fiyatlandırma vb.)
•    Mali İşler ve Finans Yönetimi (Ekonomik Planlama ve Kontrol, Finansal Planlama vb.)
•    İnsan Kaynakları Yönetimi (İşe Alma, Kariyer/İşgücü Planlama, Performans Yönetimi vb.)
•    Bilgisayar ve Bilgi Teknolojileri (İnternet, E-Ticaret, Office Programları, ERP, MRP vb.)
•    Üretim Yönetimi (Üretim Planlama, Malzeme Yönetimi, Otomasyon, Teknik Konular vb.)
•    Kalite Yönetimi (ISO 9000, ISO 14000, OHSAS, HACCP, Ürün Belgelendirme, CE vb.)
•    Dış Ticaret ve Uluslararası Mevzuat (Dış Ticaret Mevzuatı, Ödeme Şekilleri, İth./İhr. İşlemleri vb.)
•    Aile Şirketlerine Yönelik Eğitimler
•    Birliktelik Kültürünün Geliştirilmesine Yönelik Eğitimler