SİTE İÇİ ARAMA

BALKAN TİCARET FUARI VE KONGRESİ

13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bursa’da Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi düzenlenecektir. Fuarda, altyapı, ulaşım, haberleşme, enerji santralleri, inşaat ve belediye ihtiyaçları ile ilgili mal ve hizmet üreten Türk yatırımcılar ilgili Balkan muhatapları ile görüşme, fuarda sergilenecek ürün ve hizmetleri yerinde inceleme fırsatı bulabileceklerdir. Fuar ile eş zamanlı olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Balkansiad ve Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile 13-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiye’nin birçok şehrinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzlerce belediye başkanı ve satın alma yetkilileri ve akademisyenin katılacağı 2 . Akıllı Belediyecilik Zirvesi’ni düzenlenecektir.

Fuara yurtiçinden ve yurtdışından birçok belediye başkanının, ilgili dairelerin satın alma yetkililerinin katılımı ile gerçekleşecek fuarın ayrıntıları için; www.tobb.org.tr ‘Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Yurt İçi Etkinlikler’ bölümünden ve http://www.balkanticaretfuari.com / www.tuyap.com.tr adreslerinden ulaşabilmektedir.

WhatsApp Canlı Destek