TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN 79.GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79.Genel Kurulu yapıldı.

Genel Kurul Toplantısına Bandırma Ticaret Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, TOBB Delegeleri Metin Şener ve Fevzi Karakaş ile Genel Sekreter Serap Uğur katılım sağladı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü yapılan genel kurulda, açılış programının ardından Birlik Başkanlığı, Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler ve Yüksek Disiplin Kurullarının asil ve yedek üyeliklerinin seçimleri yapıldı.

Başkanlık seçimi sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına 4 yıl süreyle yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi.

Ayrıca, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü yapılan genel kurulda, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz Ticaret Odaları Konsey Üyeliğine seçildi.