TRENDYOL’DA E-İHRACAT VE E-TİCARET

Bandırma Ticaret Odası üyelerine ve bölge halkına katkı sağlamak amacıyla Trendyol’da E-İhracat ve E-Ticaret konulu seminer düzenledi.

Trendyol Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Cem Titiz’in sunumuyla gerçekleşen seminerde Trendyol’da mikro ihracat, Trendyol’un e-ihracat hedefleri ve geçmiş yıl verileri ile Dünya’da ve Türkiye’de e-ticaret konu başlıklarına değinildi. Titiz, Trendyol’un Türk iş dünyasına e-ihracat yapma olanağı sunduğunu vurgulayarak, BTO üyesi iş insanlarını da e-ihracata davet ederek, “Bugün Trendyol’da Doğu Avrupa, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn’nin (Körfez Ülkeleri) yanı sıra Romanya ile birlikte Balkanlara da açılarak e-ihracat yapılabiliyor. 2023 yılında 650 milyar e-ihracat yapıldı. Trendyol olarak 2028 yılında mikro ihracat modeli ile beraber Türkiye’nin yaptığı toplam ihracatın %5’ini, e-ihracatın da %50’sini hedefliyoruz” dedi.

Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından seminer sona erdi.