TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜKLERİ III. BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Sicili Müdürlükleri 3. Bilgilendirme Toplantısı ticaret ve sanayi odaları ile ticaret odaları bünyesinde faaliyet gösteren ticaret sicili müdürlerinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.​

Toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adnan Yankın, TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Sarp Kalkan ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bürokratları katıldı.

10.03.2018 tarihli ve 30356 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ve şirket kuruluş işlemlerini basitleştiren 7099 sayılı Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’daki değişiklikler konusunda ticaret sicili personelleri bilgilendirildi.

Toplantıya odamız Ticaret Sicili Müdürü Başak Dönmez, Ticaret Sicili Müdür Yard. Ali Sidat ve Ticaret Sicil Memuru Sercan Ercenk katıldı.