SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ İLE İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİNE İLİŞKİN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

07 Temmuz 2023 tarihinde yapılması planlanan Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine ilişkin istişare toplantısı, odamız 10. meslek grubu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Odamız Meclis Üyesi Volkan Kuş, 10. Meslek Komite Üyeleri Burçin Tyulin ve Mahir Mete Erer ile 10. Meslek Grubu üyelerimizden Nursal Bayrak, Hasan Kocabıyık, Serda Karaoğlu, Filiz Durmaz ve Semih Onur Dönmez’in katılım gösterdiği toplantıda Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri hakkında bilgilendirme yapılırken, son dönemde artan brokerlik faaliyeti adı altında sigorta acenteliği yapılması gibi diğer sektörel sıkıntılar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.