SANAYİCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz; “Bandırma Ticaret Odası’na kayıtlı üyelerimiz Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayi Aş. ve Bupiliç Entegre Gıda Sanayi Ticaret Aş.’nin İSO 500 listesinde yer almış olmasından büyük gurur duyduk. Beyaz et sektörünün lider kuruluşları arasında olan firmalarımızın bu başarısı ile Bandırma’nın da Türkiye beyaz et sektöründeki önemi bir kere daha tescillenmiş oldu. Bu iki üye firmamızın yanı sıra Bandırma Ticaret Odası’nda kayıtlı şubesi bulunan 9 firma da listede yer almıştır. Merkez kayıtları bizde görünmediği için listede Bandırma firması olarak sayamadığımız bu firmalarımızın da ağırlıklı üretiminin Bandırma’da yapılıyor olması ülkemiz ekonomisine ve istihdamına şehrimizin katkısını gözler önüne sermiştir.

Zorlu geçen bir yılı bu başarıları göstererek tamamlamış olan tüm firmalarımızı tebrik ediyor, bu başarının ardında özveriyle çalışarak emek veren herkesi kutluyorum.” dedi.

Listeye Giren Üyeler:

88 - Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayi Aş.

353 - Bupiliç Entegre Gıda Sanayi Ticaret Aş.

24 - Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. ( Şube )

33 - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( Şube )

69 - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. ( Şube )

70 - SÜTAŞ Süt Ürünleri A.Ş. ( Şube )