PSİKOLOG SEDA KOSTALAK İLE “KADINDA DUYGULARIN PSİKOLOJİSİ VE ÇALIŞAN ANNE OLMAK”

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu toplantısına bu hafta Psikolog Seda Kostalak konuk oldu.

“Kadında Duyguların Psikolojisi ve Çalışan Anne Olmak” hakkında bilgi veren Kostalak, çalışan annelerin yaşadıkları suçluluk duygusu nedeniyle işten eve döndüklerinde çocuklarının her istediğini yapma ve onları şımartma eğiliminde olduklarını, aslında yapılan araştırmalar sonucunda genellikle annenin çalışmasının çocuğu olumsuz şekilde etkilemediği, çalışan annelerin çocuklarının gelişiminin yavaş olmadığını ve zarar görmediklerinin altını çizdi.

Yapılan toplantıda, ileriki dönemlerde birlikte yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.