ODAMIZDAN BOSNA-HERSEK İŞ GEZİSİ

Oda üyelerimizin katılımları ile gerçekleştirilen KOSGEB destekli Bosna-Hersek yurtdışı iş gezisi 17-20 Temmuz tarihlerinde başarı ile tamamlandı.

Saraybosna Büyükelçiliği tarafından üyelerimize yapılan; ülke tanıtımı ve ticaret hacmine yönelik sunumdan sonra, Bosna-Hersek Dış Ticaret Odası ve Bosna-Hersek İş Adamları Derneği ziyaret edildi.

İş gezisine katılan üyelerimiz Bosnalı İş İnsanları ile ikili iş görüşmelerinde bulunup, Bosna ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesi adına neler yapılacağı konusunda temaslarda bulundular.

Bosna-Hersek Dış Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda, iş gezisine katılan üyelerimiz Bandırma’nın tanıtımını ve kendi şirket profilleri anlatmış olup, Bosna’lı yetkililer de iki ülke arasındaki ithalat ve ihracat verileri ile potansiyel iş fırsatlarını içeren bir sunum gerçekleştirdiler.