ODAMIZDAN AKIN ERTÜRK KOLEJİ’NE ZİYARET

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Akdoğan ve Genel Sekreter Serap Uğur, Akın Ertürk Koleji’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Bandırma'nın ilk ve tek özel okulu olan Akın Ertürk Koleji hakkında bilgi veren Ertürk; “İlk özel eğitim kursumu özel derslerden kazandığım ücretlerle açtım. Daha sonra kiraladığım yerde eğitim vermeye devam ettim. İlerleyen zamanda kendi arsamı aldım ve mimarlık çizimlerini bile 2 ay boyunca İTÜ’nün derslerine girerek çizdiğim okul inşaatımı yaptım. Okulumuzun inşaatı bitince 2023 yılı Ocak ayında Ayyıldız Mahallesi’ne taşındık ve okulumuzu açtık. Şuanlık 9-10-11 ve 12. sınıf düzeyinde eğitim verdiğimiz, 200 öğrencilik kontenjanı olan lisemizde 151 öğrenci ile eğitim ve öğretim hayatımıza devam ediyoruz. İlk açtığım özel öğretim kursumu da Paşakent Mahallesi, Hakan Palabıyık Caddesi’ne taşıyarak Özel Başarı Kampı Kişisel Gelişim Kursu ismini verdim. Yani Özel Başarı Kampı Kişisel Gelişim Kursu da Akın Ertürk Şirketi’ne aittir. Aynı zamanda Balıkesir Üniversitesi-Mimarlık Fakültesi’nde Mimarlık Bölümü’nü okumaktayım.” dedi.