ODAMIZ GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ'NE ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu yeni oluşumundan sonra ilk ziyaretini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş’a gerçekleştirdi.

Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komite Üyesi Anıl Aydemir, Kurul Üyeleri Tarık Çimen, Niyazi Gürer, Melik Zor ve Hasan Cihad Nural ile oda personeli Sonay İl’in bulunduğu ziyarette; üniversite bünyesinde bulunan laboratuvarlar ile ilgili malzeme durumu, serbest piyasada bulunan bazı firmalardan ürün temini noktasında Genç Girişimciler Kurulu olarak neler yapılabileceği konuşuldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde laboratuvar uygulamalarının sürekli yapıldığı ve mezun olan öğrencilerin donanımlı bir şekilde mezun olduğunu belirten Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genç Girişimciler Kurulu tarafından yapılacak araştırma ve çalışmalar sonucunda, farklı firmaların malzemelerinin de üniversite laboratuvarında temini ve kullanılması noktasında faydalı olabileceğini ve yapılacak çalışmalar neticesinde tekrar bir araya gelinerek sürece yön verilebileceğini belirtti.