ODAMIZ DESTEĞİ İLE SAĞLIK SEKTÖRÜMÜZ DÜNYA PİYASALARINDA

Her yıl Almanya'nın Duesseldorf kentinde düzenlenen Türkiye’nin milli katılım ile iştirak ettiği dünyanın en önemli ve prestijli fuarlarından biri olarak bilinen Medica 2014’te Odamız DEİK Temsilciliği ve 12. Meslek Komitesi organizasyonunda Bandırma’nın sağlık sektörü dünyanın çeşitli ülkelerinden önde gelen sağlık firmaları ile bir araya geldi.

100 den fazla ülkeden 100.000 kişiyi aşkın katılımcı ile gerçekleşen fuarda, 12. Meslek Komitesi Başkanı İlkay Yücebilgiç’in sektör temsilcileri ile bir araya geldiği ve İspanyol, Çek, Alman, Güney Kore ve İsrail firmaları ile ikili görüşmelerde bulunduğu fuarda karşılıklı ticaret imkânları masaya yatırıldı.

İsrail İstanbul Başkonsolosluğu Ticari Ataşeliği ve Odamızın işbirliğinde, dünya sağlık sektöründe lider ülkelerden biri olarak kabul edilen İsrail’in önde gelen firmalarıyla detaylı görüşmelerde bulunan Komite Başkanı Yücebilgiç teknoloji transferleri ve ticari imkânların araştırılması ve geliştirilmesi hususunda önemli çalışmalarda bulundu.