SİTE İÇİ ARAMA

MESLEK KOMİTELERİ GENEL KATILIMLI GRUP TOPLANTILARI BAŞLADI

Üyelerinin sektörel sorunlarını ve isteklerini dinlemek ve olası çözüm önerilerini tartışabilmek için Ocak ayı ile birlikte grup üyelerinin genel katılımına açık meslek grupları toplantıları Odamızda ilgili komite üyelerinin organizasyonunda gerçekleştirilmeye başladı.
     5. 1. 7. ve 10. Meslek Komitelerinin, kendi grup üyeleri ile bir araya geldikleri genel grup toplantılarında; meslek komiteleri, meclis ve yönetim kurulu işbirliği ile gerçekleşen Bandırma Ticaret Odası faaliyetleri tanıtıldı. Komiteleri ilgilendiren yurtiçi ve yurtdışı fuarlar ve KOSGEB destekli iş gezileri hakkında bilgilendirme yapıldı ve toplantının son maddesi kapsamında komite üyelerinin sorunları dinlenerek sektörel konularda istek ve görüş önerilerinde bulunuldu.

9 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşen Oda seçimlerinden günümüze kadar geçen sürede üyelerin sorunlarına çözüm üretmek ve en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını düzenli olarak sürdüren meslek komitelerinin genel katılımlı grup toplantıları Şubat ve Mart ayları içerisinde devam edecek. Bugüne kadar; gıda, otomotiv, akaryakıt, beyaz eşya, mobilya, giyim, sigorta, bankacılık ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren üyeleri kapsayan komitelerin gerçekleştirdiği etkinlikler diğer iş kollarını da kapsayacak şekilde sürecek.

WhatsApp Canlı Destek