KORUMA KURULU TOPLANTISI BANDIRMA TİCARET ODASI EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı’nın Haziran ayı toplantısı Bandırma Ticaret Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Cumhuriyet Savcısı Sayın Anıl Cem Turhan Başkanlığında yapılan toplantıda Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Meclis Üyesi Levent Oral ev sahibi olarak hazır bulundular.

Yapılan çalışmaların ve gündemin değerlendirildiği toplantıda; 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi için ihtiyaç sahibi yükümlülerin çocuklarına yönelik ve Çocuk Hizmetleri Bürosunda kayıtlı bulunan çocuk yükümlülere yönelik neler yapılabileceği, meslek edinen hükümlülere istihdam sağlanması ve yükümlülere yönelik yapılacak iş birliği çalışmaları kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Kurban Bayramı için Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri Bürosunda bulunan ihtiyaç sahibi suça sürüklenen çocukların Bayram öncesi giydirilmesi ile okulların açılmasıyla ihtiyaç sahibi çocuk isimlerin Kırtasiye çanta ihtiyacının karşılanması, 10 eski hükümlünün meslek sahibi olması adına, Bandırma Sürücü Kursu ve Bandırma Kaymakamlığı iş birliği dahilinde iş makinesi operatörlüğü (beko-loder ,forklift) sertifikası aldırılması karara bağlandı.

Gerçekleşen toplantıya kurul üyeleri; Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni Tezcan Evre, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hüseyin Evren Öztürkoğlu ve Uzm. Dr. Salih Kalyoncu, Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Deniz, Bandırma İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Tuncay Özdemir, Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Necati Yaşar, Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Adem Bulut, Bandırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şerife Kara, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Nihal Mert ve Bandırma Kızılay Şubesi’nden Mehmet Batur katılım gösterdi.