KAHRAMAN TAZEOĞLU OKURLARIYLA BULUŞTU

Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Topluluğu işbirliğinde ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi öncesi Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yazar Kahraman Tazeoğlu ve  Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi K. Bora Keskinler Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Kütüphanesi için başlatılan kitap toplama kampanyasına kitap bağışı yaptılar. Rektör Özdemir kendi kitabı olan “Küreselleşme Sürecinde Refah Devleti” kitabını, yazar Tazeoğlu “Aşkla Kal” kitabını ve üniversitede kurulan kitap kumbarasına kitap bağışlayarak kütüphaneye destek oldular.

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin ilgisi karşısında mutlu olduğunu dile getiren Tazeoğlu; “Yeni bir üniversitede bulunmak ve sizlerin karşısında olmak mutluluk verici. Bu kadar çok insanın kitap okuyor olması ve salonun bu kadar kalabalık olması bir yazar olarak ve ülkem adına çok mutlu edici bir durum. Ayrıca başlatmış olduğumuz kitap kampanyası ile de kitap kumbarası umuyoruz ki dolup taşacak ve bu kampanya diğer üniversitelere de örnek teşkil edecek.” dedi.

Eğlenceli anların yaşandığı söyleşiye Tazeoğlu okuduğu şiirlerle de renk kattı. Söyleşi sonrası Rektör Özdemir ve Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Keskinler, Tazeoğlu’na teşekkür plaketi ve çiçek sundu. Yaklaşık iki saat süren söyleşi çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.